Hangtálas programok

Hangtálas programjaim alapja, hogy a tibeti hangtálak, a gong és csengők tiszta, gyógyító rezgéseket bocsátanak ki, melyekre testünk - mivel nagyrészben vízből áll -, könnyen rá tud hangolódni. 

Bizonyítékul szolgál erre Dr.Masaru Emoto: "A víz üzenetei" című filmje. /Youtube video lent./

A stressz okozta, zavart rezgések sajnos képesek minket akár megbetegíteni is, viszont ha ezeket harmóniába hozzuk, az segít újra egészségessé válnunk.

A hangtálak rezgései mély pihenést nyújtanak, így hosszú életet, energiát, és lendületet adnak. Javítják a keringést, a sejtek anyagcseréjét, és az energiaáramlást. Hangjuk végtelensége segít energiarendszerünk tágításában, ami azt jelenti, hogy eddig hozzá nem férhető belső erőforrásainkhoz végre hozzájuthatunk, ill. jobban bírjuk azokat a terheket, amik elhordása sorsfeladatunk. 

A gong a hangtálak női minőségét nagyon jól kiegészíti egy férfiasabb, erőteljes hatással. Hiányzó erő megszerzéséhez, és mély tudatalatti érzelmek feldolgozásához képes segítséget nyújtani. Rezgései ez utóbbiak feloldásában, ill. transzformálásában nagyon hatékonynak bizonyulnak.

Azt tapasztalom, hogy a hangtálak és a gong képesek téves gondolataink, terhelő érzelmeink, vagy környezetünk káros behatásai által keltett rezgéseinket transzformálni, azaz átalakítani. Ezáltal képesek visszahozni minket az eredeti harmónia állapotába, hozzájárulva mindennapi jóllétünkhöz. 

A thing-sha (csengő), és más kiegészítő hangszerek (szanszula, szélcsengő) pedig segítik a hatásokat tágabb rezgésszámra is kiterjeszteni. Tapasztalataim szerint könnyedséget, feloldást adnak a többi rezgés mellé.

hangtálak, gong és csegők segítenek többek között:

  • ha energiahiányban szenvedsz, vagy éppen gyakran túlpörögsz,
  • alvászavaroknál,
  • túlzott érzelmek kezelésében, vagy éppen érzés-mentesség feloldásában,
  • ha keresed saját erődet, kiteljesedésedet, vagy
  • ha változtatni akarsz helyzeteden, de eddig egyedül nem ment.

Képesek önmagukban is támogatni fejlődésünket, de jól kiegészítenek más önismereti és spirituális módszereket, mint pl. családállítás, masszázs, meditáció, jóga.


Ebből a velem készített interjúból többet megtudhatsz a hangtálakról és a Hanghídról, és mini ízelítőket kapsz a csoportos hangfürdőből. A műsor 2. percétől találsz meg.

Lejjebb pedig megtalálod két Bőség meditációs hangfürdőről készült házi felvételemet.


/album/kepgaleria-a-hangtalakrol/20210426-182439-jpg/

—————

/album/kepgaleria-a-hangtalakrol/hangtal-csoportok-jpg/

—————

/album/kepgaleria-a-hangtalakrol/gong1-jpg1/

——————————


Ajánlások

"Lassan egy éve járok Andihoz, egyénire, hangtálazásra. Előtte 31 évig küzdöttem a szorongásaimmal, a depresszióval, a  gyógyszerekkel, mire végre rátaláltam. Azóta büszkén kijelenthetem, más ember lettem, amit a környezetem is pozitívan jelez vissza. Végre tudom, hogy élek, és élhetek sokkal jobb minőségben. És ezt Andi, NEKED KÖSZÖNHETEM. KÖSZÖNÖM! "

Kata, 32

"Köszönöm a mai napi csoportos hangfürdőt is! Nagyon tetszett, máris érzem a hatását. Elég nehezen és későn tudok elaludni az utóbbi hetekben, de ma már korán nagyon vonzott az ágy."

István, 35

"Fájdalmakkal jöttem a csoportra, főleg a hátamban. Közben viszont egyszer csak már nem érzem. Nagyon örülök neki."

Éva, 52

"Köszönöm a hangtálazást! Olyan, mintha újra meg újra megszűnnének bennem a zavarok, amikkel megyek. Helyettük kiegyensúlyozottságot és energiát kapok. A hangfürdőre vitt ásványvizet pedig 2-3 napig iszom utána, mert érzem, hogy ez is segít a jó rezgéseim fenntartásában."

Ágnes, 45

"Hitetlenül, de azért bizalommal mentem el az első hangfürdőkre. A harmadik alkalomtól érezni kezdtem az energia áramlását, és forróságot a gerincemen és a derekamon. Teljesen feltöltődtem, és más színe lett a világnak. Köszönöm."

Zoltán, 43

"Régóta fájt a hasam, de most a csoportos hangfürdő végére elmúlt. Nahát!" 

10 éves kislány az egyik bemutató csoportról