Szülő-gyerek hangfürdők

G.Krisztiék.jpg

Kisbabás, kisgyermekes szülők részére ajánlom, gyermekeik, vagy gyermekeikkel kapcsolatos saját terheik könnyítésére, közös energiaterük harmonizálására. 

A gyermekek számára interaktív módon zajlik: ők maguk is zenélhetnek, játszhatnak, mozoghatnak, életkoruktól és pillanatnyi állapotuktól függően.

Ezeken az alkalmakon hangokat (hangfürdő), szabad mozgást (bodywork vagy családállításos tér szerinti) és érintéseket használok, a kisgyermekre és a jelen levő szülő(k)re együtt figyelve.

Minden alkalom egyedi, az épp felmerülő igényeknek megfelelően alakul. Tapasztalataim szerint a hangok főként a magzatkori és csecsemőkori rezgésszintnek felelnek meg, így azon hiányok feltöltésén, átmozdításán keresztül hatnak. Plusz a figyelem és érintések segítségével.
Növeli a belő erőhöz való hozzáférést mind szülőként, mint a gyermek számára.

Szülőként jöhet a gyermekével anya, apa vagy mindketten. Minimum korhatár nincs.

Várlak Benneteket szeretettel:
Andrea

 

 

 

 

 

G.Krisztiék.jpg
 

 


AJÁNLÁSOK

"Minden egyes hangfürdőt izgatottan és kíváncsian vártunk kislányaimmal. Az első pillanatoktól kezdve a Lányok és én is el voltunk varázsolódva, a lányok nagyon érezték azt hogy mikor elég nekik és mikor vágynak másra. A gyönyörű, elvarázsoló hangok igényét azonban minden újabb alkalom előtt már jelezték." Mikor jön a hangálas néni?" A hangok és Andrea személye részemre, mint Anya megnyugvást, elfogadást és még szorosabb kapocst és még nagyobb szerethetőséget adott a gyermekeim iránt. A lányokon hol a nyitottság, hol a dacosság, makacsság jött felszínre, de aminek ki kellett jönnie az megjelent és tovább "épített" bennünket. A hangfürdők után a lányok is napokig nyugodtabbak és együttműködőbbek voltak, sőt még amit megemlítenék, hogy betegségek tünetei is enyhültek már csak Andreával történt telefon beszélgetés során. Andrea számomra a hangok mellett még tükröt biztosított, hogy gyermekeimet jobban megismerhessem és tudatosabban neveljem. Hálásan köszönjük a hangfürdőket!" 

- Krisztina, szülő-gyerek hangfürdő

"Andreához az akkor 12 hónapos lányommal mentem hangfürdőre. aki rémesen rosszul aludt, konkrétan nappal és az éjszaka első felében csak mellkason, a kanapén ülve. Párommal felváltva vittük végig, hogy egyikünk mindig pihenjen. Már megterhelő volt számunkra. A hangfürdő után nem sokkal először éjjel, majd nappal is sikerült letennünk altatás után az ágyba. Ezzel párhuzamosan egyre hosszabb ideig aludt éjjel. Mindez a bennünk, bennem zajló folyamat eredménye. El tudtam engedni Őt, ezáltal Ő is minket. Mára éjjel magára lehet hagyni, így van időnk a töltődésre is." 

- Klaudia, Budapest