Magamról

    Életem meghatározó időszaka lett az az 5 év, melynek során Ázsia különböző országaiban éltem. Itt találtam rá a spiritualitásra, és mélyültem el elsősorban a buddhista Vipasszana meditációban és a tantra jógában. Majd néhány hónapot eltöltöttem Amma (az "ölelő anya") mellett is, végtelen szeretetenergiája terében.

    2009-ben, Katmanduban (Nepál) ismerkedtem meg a tibeti hangtálak világával, és tapasztaltam meg oldó és fejlődést segítő hatásukat. Azóta egyre több emberhez juttatom el nyugtató, felemelő hangjukat. A hangokon keresztül pedig nyitok utat önmagukhoz.

    Világjáró útjaimról hazatérve, 2009 óta tartok egyéni és csoportos hangfürdőket, ill. tanítom a hangtálak használatát. Hangtálazásom a nepáli alapokra épül, de mindig kiegészül az időközben összegyűjtött gyakorlati tapasztalataimmal. Megjelenik benne az a folyamatos fejlődés, amit ebben a fajta munkában a legjobban szeretek.

    Mivel fontos számomra a saját tapasztalati fejlődésem, így néhány nyugati önismereti technikában is elmélyültem az elmúlt években. A csoportos módszerekből a bodywork és a családállítás lettek a legfontosabbak számomra, az egyéniekből pedig az Access Bars és az intuitív érintések. Életem legutóbbi nagy fordulatát akkor hozta, amikor 2019 év végén megkerestek, hogy hangtálaznék-e Grabensiában, a világ legnagyobb hangtáljánál. Hangtálasként nagyobb megtiszteltetést és élményt el sem tudnék képzelni. Itt összeérhetnek ázsiai éveim és az elmúlt 11 év hangtálas tapasztalatai. 

Világképemben és módszereimben ötvözöm a Keletet a Nyugattal, a spiritualitást pedig a test és az érzelmek hétköznapi igazságával. Mert fontos számomra, hogy - saját "spirituális válság"-időszakom tapasztalataiból építkezve - olyan módszereket használjak, melyek kiegyensúlyozott lelki-szellemi fejlődést biztosítanak. Így a hangtálazás mellett érintéseket, szabad mozgást és meditatív technikákat alkalmazok egyéni keretekben.
Az emberi tudatról és fejlődéséről mára főleg Ken Wilber integrál szemlélete szerint gondolkozom, a spiritualitást pedig mindennapjaim szerves részének tekintem.

Munkám alapja az az intuíció, mellyel a résztvevőkre hangolódok, és a közös tér energiáját tükrözöm vissza beszédemmel, mozgásommal és a hangokban. Így segítem, hogy akikre hatok, fokozatosan lényük rejtett értékeire ismerjenek, és kiteljesedjenek.

Ha hívást érzel, Téged is várlak szeretettel!
Andrea


  Spirituális helyek a világban

    ahol  meditáltam, jógáztam vagy éltem, és szívből ajánlom:

 

      Panditarama Lumbini, International Vipassana Meditation Center, Lumbini Garden, Nepal: https://www.panditarama-lumbini.info/

      Chom Tong Insight Meditation Center, Wat Phradhatu Sri Chom Tong Voravihara, Thailand: https://www.dhammathai.org/e/meditation/page28.php

      Buddhist Hermitage Lunas, Kedah, Malaysia: https://buddhisthermitagelunas.blogspot.hu/, https://www.facebook.com/pages/Buddhist-Hermitage-Lunas/234906763205922

●      Dhamma Bhumi Vipassana Meditation Centre, Blackheath, NSW, Australia: https://www.bhumi.dhamma.org/

      Dhamma Medini Vipassana Meditation Centre, Kaukapakapa, New Zealand: https://www.dhamma.org/en/schedules/schmedini

      Agama Yoga School, Koh Phangan, Thailand: https://www.agamayoga.com/, https://www.facebook.com/agamayoga

      Amma’s Ashram, Amritapuri, Kerala, India: https://amma.org/, https://www.facebook.com/MataAmritanandamayi

●      Halmai László hangműhelye, Budapest: www.hangkapu.hu