Hangfürdők a SAMSARÁVAL, a világ legnagyobb hangtáljával

 

 20200906_182549.jpg  20200906_182701.jpg 20200907_183019.jpg

A Cserhát hegyei közt megbújó Garábra hívlak Benneteket, a Grabensia Fogadó szentélyében álló SAMSARA hangtához. Ha ismered a hangtálak élményét, itt dimenzió váltásra készülhetsz :) 

A SAMSARA ma a világ legnagyobb hangtálja, melyet eredeti nepáli recept alapján, egy osztrák műhelyben öntöttek. Az autentikus élményt nyújtó, különleges energiájú, és Jightub Rinpoche - egy bhutáni buddhista szerzetes - által felszentelt szentély számára.
A tál mérete különleges, átmérője 233 cm, súlya pedig 2,5 tonna, így két ember fekve kényelmesen (ülve akár 5 is) elfér benne.

Az óriás hangtálon kívül további hangtálak, gongok, csengők és a 3 különlegesen tiszta hangú, hangverseny harang hangjai adják a teljes élményt.
Ha szeretnél saját lényed magasságihoz és mélységeihez kapcsolódni, hogy életedet kiteljesítsd, sok szeretettel várlak!
 

20200627_172423.jpg   20200628_122257.jpg   20200823_171846.jpg
 

CSOPORTOS HANGFÜRDŐK:

    Időpontok és árak az "Aktuális" menüpont alatt.

EGYÉNI, PÁROS és CSALÁDI HANGFÜRDŐK:

    Időpontok és árak az "Aktuális" menüpont alatt.

    A programon bizonyos ideig (egyéni/páros esetén végig) benne fekhetsz/fekhettek a SAMSARÁBAN, ami teljesen körülvesz és mélyen átrezget erőteljes rezgéseivel. Óriási élmény!!! Szívből ajánlom!

A létszám korlátozott, így mindegyik programra BEJELENTKEZÉST KÉRÜNK!

ONLINE HANGFÜRDŐK:

    Időpontok és árak az "Aktuális" menüpont alatt. Létszámkorlát nélkül. 

A hangszerek különleges intenzitása miatt szívből ajánlom, hogy a hangfürdő után még időzz el a hely csendjében, mielőtt visszatérnél a városba!
Sétálhatsz a környéken, vagy megszállhatsz Grabensia vendégházaiban, ill. szívesen ajánlom Grabensia éttermét, az Ambrus Apát fogadót.
A csoportos hangfürdőkre a következő csomagajánlatokban is jöhetsz:

HELYSZÍN: Grabensia Fogadó Garáb, Petőfi u.41.: https://www.grabensiafogado.hu

 

Autóval Budapesttől kb. 60-80 perc, tömegközlekedéssel a Stadionoktól kb. 2,5 óra.

A csoportos hangfürdő egy speciális, a résztvevőkre hangolódott, intuitív koncert, mely harmóniába hozza energiáidat és mélyen összekapcsol öngyógyító folyamataiddal.

A hangfürdő általánosan áthangoló és felemelő hatású. Oldja blokkjaidat, elakadásaidat, segít transzformálni azokat az energiákat, amik amúgy megnehezíthetenék életedet. Feloldódhatsz benne, letehetsz gondokat és felvehetsz olyan energiákat, melyek támogatást, feltöltődést adnak. 

A hangtálak hatására néha konkrét emlékeket és érzéseket tudsz elengedni, melyek már nem szolgálnak a javadra. Helyükre pedig beengedhetsz olyanokat, melyek hosszú távon segítik fejlődésedet.
A hangok segítségével így rákapcsolódsz lényed legbelsőbb igazára, azaz önmagadra találsz.
 

Csoportos hangfürdőket online, és személyesen Grabensia szentélyében, a SAMSARA hangtálnál tartok. Az óriás hangtál mellett saját hangtálakkal, két nagyobb wind-gonggal, és kicsikkel, esőbotttal, óceán dobbal, és csengőkkel várlak, melyek hangjai áthangolnak, közben leoldva régi, feleslegessé vált blokkjaidat, feszültségeidet.

A tálak rezgései segítenek mélyen ellazulni, emelik tudatosságodat, így bővítik életed lehetőségeit és erősítik belső harmóniádat.
 

A rendszeres csoportos alkalmak időpontját az Aktuálismenüpont alatt találod. 

 

Várlak sok szeretettel!

Kalmár Andrea

”Vidd magaddal a nyugalmat”