A hangtálakról

A tibeti hangtálak és gong a rezonancia elvén hatnak ránk. Tiszta, gyógyító rezgéseket bocsátanak ki, melyekre testünk - mivel nagyrészben vízből áll -, könnyen rá tud hangolódni. Bizonyítékul szolgál erre Dr.Masaru Emoto: "A víz üzenetei" című filmje. Youtube videóját megtalálod a "hangtálas programok" oldalon.

Mivel emberként bennünk van a teljesség potenciálja, ezért a hangtálak számunkra új és tiszta hangjai olyan rezgéseket képesek bennünk aktiválni, melyek amúgy csak szunnyadnának. Így az új rezgések újfajta viselkedési vagy gondolati mintákat hoznak létre életünkben. Régóta várt változások történhetnek meg így attól, hogy egy hangfürdő alatt "csupán fekszünk", és hagyjuk, hogy a hangtálak és gong hangjai hassanak ránk. Lenyűgöző, nem?

A hangtálak a fenti elven képesek feléleszteni bennünk a harmónia állapotát is. 

Átrezgetik nem csak fizikai testünket, de az azt körülvevő, finomabb energetikai testjeinket : éteri testünket, érzelmi testünket és mentális (tudati mintáinkat tartalmazó) testünket. Ezekben a finomtestekben tároljuk és magunkkal hozzuk múltunk fel nem oldott traumáinak lenyomatait. Azáltal, hogy a hangtálak ezeket a mély mintákat képesek elérni és oldani, nagyon mély gyógyulások történhetnek meg bennünk.

 


/album/a2/hangtalak-2-jpg/

—————

/album/a2/uj-hangtal-jpg1/

—————

/album/a2/antik-tal-utovel-jpg1/

—————

/album/a2/antik-hangtal-jpg1/

—————

/album/a2/gong1-jpg3/

——————————