Tavaszi bodywork csoport

 

10 alkalmas, zárt bodywork csoport 2018. január 30-tól

2 hetente keddenként 17:30-21:30 között

Várlak a csoportba, 
- ha szeretnéd, hogy a közelség és meghittség élménye mindennapjaid szerves részévé váljon, és 
- szívesen csatlakozol egy csoporthoz, ahol együtt szánunk időt és kitartást arra, hogy a visszatartó okokat felszínre hozd és feldolgozd.

A csoport célja, hogy biztonságos teret adjon ahhoz, hogy tudatosíts és feldolgozz olyan - a testedben eltárolt - emlékeket, érzéseket és gondolatokat, melyek jelenleg még távolságot és/vagy elszigetelődést okoznak kapcsolataidban.

Abban is haladhatsz majd, hogy biztonságot és megtartást építs ki magadban a benned élő belső gyermek számára, és így könnyedebben tudd felnőtt hétköznapjaidat élni.

A csoportba bodyworkben kezdő, önmagukhoz kapcsolódni vágyó jelentkezőket várok.

bodywork módszerében a test bölcsességét használhatod arra, hogy önmagadat jobban megismerd. A zenés gyakorlatokban - feltáruló mozdulataid és reakcióid által - betekintést kapsz lelked mély mintáiba. Valamint lehetőséged nyílik felszínre hozni és oldani Ez a módszer nem csak mély hiányaid számára tud töltődést biztosítani, de egyben személyiséged alapjait is megerősíti, hogy spirituális fejlődésed stabil alapokon állhasson.

     Időpontok:  Két hetente keddenként, 17:30-21:30  között.

                          2018. jan.30., febr. 13., 27.,márc. 13., 27., ápr. 10., 24., máj.8., 22., jún.5. 

 

     Helyszín: Magnet Közösségi Ház (Budapest, VI. Andrássy út 98.), Boróka terem

     A csoport ára:  7500 Ft/alkalom. Ez 75 000 Ft a 10 alkalomra, mely fizethető egyben vagy alkalmanként.

A csoport első két alkalma nyitott, ekkor lehetőséged van szabadon kipróbálni. Az elköteleződés a harmadik alkalom végén történik. Innentől zárt csoportként folytatódik, ekkor már a hiányzások is fizetendők. Négyszer hiányozhatsz.

Várható létszám: min.5 - max 8 fő

Vezeti: Kalmár Andrea

Segítő: Farkas Márta

Bejelentkezés szükséges!

További információk és jelentkezés Kalmár Andreánál:  andreakalmar@gmail.com,  +36 70 7744 881, +36 30 18111 66, www.hanghid.webnode.hu

 

Várlak szeretettel: 

Kalmár Andrea

Rezgés- és spirituális terapeuta