Hangtál tanfolyam

Budapest XIV. ker., Szervián u. 8. 2/12.

44000 Ft/fő páros vagy csoportos és 52000 Ft egyéni tanfolyam esetén

 

 

Szeretnél egy gyengéd, de mélyreható gyógymódot elsajátítani? 

Egy ősi módszernek a használójává válni?

Eszközt kapni ahhoz, hogy másoknak és magadnak segíteni tudj?

Ha igen, várlak szeretettel hangtál tanfolyamomon, ahol egyrészt megismerkedsz a tibeti hangtálak működésével: Saját tapasztalataimon keresztül elmondom, mi mindenre jók, hogyan hatnak. Másrészt elsajátítod az intuitív testkezelési technika alapjait, és a kezeléshez tartozó gyógyítói hozzáállást.

 

Az első nap programja

Elméleti ismeretek a hangtálakról, a rezgésterápiáról és a gyógyulásról. Arról, hogyan működnek a hangtálak, miért és hogyan hatnak, és mire használhatók. Ismeretek a bolygó hangtálakról, a hangtálak kezelésének, tisztításának módjáról.

A gyakorlati részben megtanulod használni a hangtálakat, és az intuitív technika alapjául szolgáló testkezelést. Ezt egymáson gyakoroljátok, vagy egyéni tanfolyamon rajtam gyakorolsz, és tőlem kapsz egy teljes kezelést. 

Tapasztalataidat megbeszéljük.

 

A második nap programja

Elméleti rész a gyógyítói attitűdről, a gyógyító szerepéről hangtálazás esetén. Az energiavezetés fontosságáról, alkalmazásáról.

Kezelést kiegészítő, tudati és energetikai technikák. Csoportos hangfürdő, egyszerűsített és konkrét fizikai fájdalmakra összpontosító kezelések. 

Gyakorlati rész: Tovább gyakoroljátok egymáson a teljes testkezelést, ill. egyéniben rajtam gyakorolsz, és tőlem kapsz egy teljes kezelést. Tapasztalataidat megbeszéljük.

 

A tanfolyamot páros vagy egyéni formában tartom. 

A meghirdetett páros tanfolyam(ok)at, melyekhez csatlakozhatsz, keresd az Aktuális menüpont alatt! 

 

Ettől eltérő időpontot is kérhetsz: 2x8 vagy 3x5 órában 


Hírek

2018.04.21 09:01

Eladó gyógyító HANGTÁLAK - ajándék ütővel

  Egyedi, kézzel készített, új és antik hangtálak Nepálból - ajándék dörzsölős ütővel -        Minőségi gyógyító hangtálak egyenesen Nepálból!  Kézzel készült, új, valamint "Thadobathi" stílusú antik tálak, többféle méretben, és hangzással,...

Teljes cikk

—————

2017.12.06 23:10

AJÁNDÉKOZD a hangfürdő élményét szeretteidnek!

  KARÁCSONY, születésnap, meglepetés?  Ajándékozd a hangfürdő élményét...

Teljes cikk

—————